유학뉴스

뒤로가기
제목

프랑스고등요리학교 Ecole Ferrandi 단기 영어진행과정 모집(2008/11/01)

작성자 art monde(ip:)

작성일 2013-10-29

조회 40

평점 0점  

추천 추천하기

내용

 

École Supérieure de Cuisine Française – Ferrandi

 

 

 

 

 

영어로 진해되는프랑스 요리 수업

 

프랑스 고등 요리 학교인 ESCF-FERRANDI 에서는 요리 분야의 경력자 및 특별한 기술을배우고 싶은 사람 혹은 새로운 직업으로의 시작을 원하는 이들을 대상으로 영어와 불어 두 가지의 프로그램으로 수업을 진행합니다.

 

 

프로그램

 

- 프랑스 요리의 전문 집중 프로그램

- 제과제빵과 프랑스 패스츄리의 전문 집중 프로그램

 

 

수업기간

 

5 months / 660 hours (3 months intenship 포함)

 

 

프로그램의 특징

 

각 클래스 마다 최대 12명의 구성원과 함께 진행

세계적 교실에서 전문 교수진과 함께 진행

전문 레스토랑에서의 현장 체험으로 프랑스 요리 기술 배움의 기회 제공

 

요리 Program

Our program includes 660 teaching hours during which students will be taught:

Fundamental Techniques

Knife skills (turning, taillage, boning, filleting …), stocks, sauces, forcemeats and stuffings, preparation and cooking of fish, meat, poultry, side dishes, contemporary presentations and recipes.

French Regional Cuisine (once per month)

Focus on a different French region, its products, specialty preparations, wine and food pairing, ending with a group meal

French Pastry (1 day per week)

Basic doughs and creams, regional specialties, frozen and hot desserts, plated desserts, entremets, chocolate, confectionary

Special Features

  • Excursion to a wine-growing and/or gastronomic region
  • Dawn visit to Rungis, the world’s largest wholesale market
  • Workshops in butchery, charcuterie, fish, bread baking, wine appreciation
  • French language and culture courses

The Program specifics

ESCF – Ferrandi prides itself in the quality of its facilities, instructors and professional network. Our students and graduates are sought after by Michelin-starred restaurants, luxury hotels and renowned chefs for their professionalism and their ability to integrate a kitchen quickly and efficiently.

Graduates of the ESCF – Ferrandi Intensive Professional Program in French Cuisine move on to careers in prestigious restaurants in France and abroad or start their own businesses in their home countries.

 

 

프렌치 페스트리 Program

The pastry program includes 660 teaching hours, over 70% spent in the kitchen:

Pastry Techniques

Doughs, puff pastry, creams, tarts, traditional cakes, entremets, petits fours, chocolate, frozen desserts, ice creams and sorbets, plated desserts, presentation and decoration…

Bread Baking

Yeast breads, baguettes, country and specialty breads, rolls, brioche, viennoiseries (croissants, pains aux raisins …)

Introduction to Catering

Savory preparations for banquets and buffets, receptions and events

Special Features

  • Excursion to a French flour mill
  • Dawn visit to Rungis, the world’s largest wholesale market
  • Workshops in sugar-pulling, wine appreciation, wine & dessert and wine & cheese pairing
  • French language and culture courses

The Program specifics

Groups are limited to 12 participants to ensure that each student benefits from individual attention and guidance from instructors.

Many of our pastry graduates manage their own businesses, others work in prestigious restaurants and pastry shops in France and internationally. All are recognized for their expertise and skill.

 

 

 

수업시기

 

매년 2월 ~ 6월

매년 9월 ~ 다음해 1월

 

 

학비

 

15,000유로

 

 

입학 시기 및 조건

 

매년 1월부터

 

영어 실력

고등학교 졸업증

동기서

 

 

 

# 문의 및 학교 등록을 원하시는 분은 아트몽드아트센터로 문의바랍니다 

 

 

첨부파일

비밀번호
수정

비밀번호 입력후 수정 혹은 삭제해주세요.

댓글 수정

이름

비밀번호

내용

/ byte

수정 취소
비밀번호
확인 취소